Route

Bereikbaarheid

 Hotel Richmond is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

Met de auto:

 • Vanuit Knokke

  Neem vanuit Knokke de N34 (Elisabethlaan → Kustlaan → Koning AlbertI-laan) richting Blankenberge.
  Bij aankomst aan het station van Blankenberge vervolg je de N34 door de rechtse afslag te nemen (de tramsporen oprijden). Je komt nu uit op de De Smet de Naeyerlaan. Rij voorbij de verkeerslichten en dan tref je  Hotel Richmond een honderdtal meter verder aan je rechterkant. (op de hoek, naast Brasserie Leffe Plaza)
   
 • Vanuit Oostende
  Neem vanuit Oostende de N31 (Elisabethlaan → Ringlaan) richting Blankenberge.
  Vervolg via de N34 (Dr. Eduard Moreauxlaan → Koninklijke Baan → Rijksweg → Nieuwe Rijksweg → Ringlaan → Blankenbergse Steenweg → Koninklijkelaan). Bij aankomst aan de haven Van Blankenberge via de Koninklijkelaan neem je aan de verkeerslichten de linkerafslag de Waterkasteelstraat in. Deze straat gaat over in de De Smet de Naeyerlaan. Even voorbij de markt (aan de linkerkant) passeer je een kruispunt met verkeerslichten. 
   Hotel Richmond ligt een vijftigtal meter verder aan je linkerkant. (op de hoek, naast Brasserie Leffe Plaza)
   
 • Vanuit Brugge
  Neem vanuit Brugge de N31 (Expressweg) richting Blankenberge.
  Neem op de N31 de afslag Blankenberge (N371). Hou links aan en neem op de rotonde de afslag Blankenberge.
  Je komt nu op de N371(Blankenbergse Steenweg). Ga over de brug en neem aan de volgende rotonde afslag Blankenberge. Vervolg rechtdoor via de Blankenbergse Steenweg, Brugse Steenweg en de Kerkstraat tot aan het kruispunt met de Zuidlaan. Hier sla je linksaf en rij je de Zuidlaan op. Neem de derde straat rechts (Karel-Deswertlaan). Vervolg deze tot je op het eind op het kruispunt met de De Smet de Naeyerlaan komt. Neem linksaf en dan tref je  Hotel Richmond een honderdtal meter verder aan je rechterkant. (op de hoek, naast Brasserie Leffe Plaza)
   
 • Vanuit Gent
  Neem de E40 richting Brugge/Oostende. U neemt de A17/N31/E403 Zeebrugge/Blankenberge/Brugge. Na 11 km slaat U rechts af op de N371. Hou links aan en neem op de rotonde de afslag Blankenberge.
  Je komt nu op de N371(Blankenbergse Steenweg). Ga over de brug en neem aan de volgende rotonde afslag Blankenberge. Vervolg rechtdoor via de Blankenbergse Steenweg, Brugse Steenweg en de Kerkstraat tot aan het kruispunt met de Zuidlaan. Hier sla je linksaf en rij je de Zuidlaan op. Neem de derde straat rechts (Karel-Deswertlaan). Vervolg deze tot je op het eind op het kruispunt met de De Smet de Naeyerlaan komt. Neem linksaf en dan tref je Hotel Richmond een honderdtal meter verder aan je rechterkant (op de hoek, naast Brasserie Leffe Plaza)

 

Met openbaar vervoer:

 Hotel Richmond is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

U neem de trein tot het station Blankenberge. (Voor informatie zie www.nmbs.be). Eens buiten het station steekt U de straat over en gaat naar links en volg je de tramsporen. U wandelt 400m en op de rechterkant ziet u Brasserie Leffe Plaza en Hotel Richmond.

Uit elke andere kustgemeente kunt U de kusttram nemen die stopt aan de overkant van het station.

 

Op onderstaande website kunt u gemakkelijk de route opzoeken van aan uw deur tot in Blankenberge of download de PDF-file met het routeplan.

Download kaart_hotelRichmond.pdf