Welkom bij Hotel Richmond

Welkom bij hotel Richmond

Welkom bij familiehotel Richmond, waar uw ideale kustvakantie kan beginnen. Het hotel is gelegen op wandelafstand van het prachtige strand, de pittoreske jachthaven, de gezellige winkelstraat en het station. Kortom, om Blankenberge te ontdekken is hotel Richmond de perfecte uitvalbasis.

Tijdens uw verblijf kan u steeds rekenen op onze toegewijde service, waarbij een persoonlijke touch en vriendelijkheid centraal staan. Ons hotel is dus ideaal om met het hele gezin een fantastische kustvakantie te beleven.

Elke ochtend kunt u genieten van een vers ontbijtbuffet. Buiten het zomerseizoen is het ook mogelijk om een kamer zonder ontbijt te boeken.

Hotel Richmond beschikt over 36 kamers van 4 verschillende types: voor elk wat wils!

contact

Faciliteiten

Ons familiehotel beschikt over de perfecte faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Na een hele dag Blankenberge te ontdekken kan u genieten van een glas in onze gezellige bar, de ideale plek om volledig uit te bollen. De volgende ochtend staat het uitgebreide ontbijtbuffet voor u klaar.

Spendeert u uw vakantie het liefst al fietsend? Dan kan u die plaatsen in onze beveiligde fietsenstalling.

Onze vier verschillende kamertypes zijn budget, comfort, familiekamer en superior. Zo bieden wij voor iedereen het geschikte verblijf.

Om de zwoele zomerdagen wat te drukken beschikken onze comfort en superior kamers over airco. Vraag hier dus gerust naar tijdens uw boeking.

Ontbijt

Ontbijt

WiFi

WiFi

Bar

Bar

Fietsstalling

Fietsstalling

Sauna

Sauna

Airco

Airco